Бойовики провели масований обстріл в районі Авдіївки

Бойовики провели масований обстріл в районі Авдіївки

Від початку доби незаконні збройні формування на Донбасі 16 разів порушили режим "тиші" і майже на кожен обстріл українські військові жорстко відповідали вогнем із піхотного озброєння.

Про це інформує прес-центр штабу АТО

"Сьогодні в районі проведення АТО російсько-окупаційні угруповання вкотре продемонстрували, що не зацікавленні у мирному врегулюванні конфлікту на Донбасі, адже найманці й надалі порушують мирні домовленості", - йдеться у повідомленні.

Так, на Луганському напрямку бойовики чотири рази били по опорних пунктах ЗСУ на підступах до Кримського та Луганського зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Із цієї ж зброї найманці вели вогонь у районі Гнутового та Водяного, що на Маріупольському напрямку.

Неподалік Донецька бойовики випустили понад 50 мін 82 калібру та більше 20 мін 120-го по оборонцях Авдіївки та Пісків. Унаслідок одного з цих обстрілів був поранений військовослужбовець сил АТО. Крім того, озброєння БПМ, зенітну установку ворог застосовував біля Пісків. Також противник зробив більше 10 пострілів з танку по околицях Пісків.