"Укроборонпром" репрезентує військову техніку в Таїланді

"Укроборонпром" репрезентує військову техніку в Таїланді

Державний концерн "Укроборонпром" представляє розробки українського військово-промислового комплексу на міжнародній оборонній виставці "Defense & Security-2017", що відбувається в Бангкоку (Королівство Таїланд).

Про це повідомили у прес-службі держконцерну.

"Головне завдання, яке поставив перед собою "Укроборонпром" у рамках цієї виставки, - всебічно розширювати співпрацю, перш за все, з Королівством Таїланд - країною, в якій вже зараз на озброєнні перебуває техніка українського виробництва. Крім того, заплановано велику кількість переговорів із представниками інших країн", - йдеться в повідомленні.

На стенді "Укроборонпрому" представлені моделі високотехнологічної продукції провідних підприємств оборонно-промислового комплексу України.

Нагадаємо, 9 жовтня "Укроборонпром" вперше представив передові розробки українського оборонно-промислового комплексу на міжнародній виставці озброєння "AUSA" (Association of the US Army) у Вашингтоні.

Для довідки: державний концерн "Укроборонпром" створений в 2010 році для забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки. До складу концерну входять близько сотні підприємств ОПК України.