КНДР порадила США перестати мріяти

КНДР порадила США перестати мріяти

Північна Корея виключає можливість переговорів зі США про скасування своєї ядерної програми і загрожує збільшенням арсеналу, якщо Штати не скасують свою ворожу політику щодо країни.  

Про це повідомляє AFP.

"Північна Корея виключила переговори і загрожує збільшити свій ядерний арсенал у новому попередженні адміністрації Дональда Трампа", - йдеться в повідомленні.

США повинні забути про абсурдну ідеєю щодо того, що Пхеньян буде піддаватися міжнародним санкціям і відмовиться від своєї програми ядерного озброєння. "Краще перестати мріяти про переговори з денуклеаризації з нами", - йдеться в коментарі.

Агентство також наголосило, що Пхеньян продовжуватиме розвивати свою оборонну міць, якщо ворожа політика США щодо КНДР не буде скасована раз і назавжди. Такі коментарі з Північної Кореї почали надходити після від'їзду президента США Дональда Трампа в його 12-денне турне по Азії.

Нагадаємо, американський лідер відвідає Японію, Південну Корею, Філіппіни, В'єтнам і Китай. Головне питання для обговорень під час перебування Трампа в Азії - ситуація на Корейському півострові.