Музичні експерти та академічні рецензенти оцінюють пісні в новому хіт-параді на радіо "Промінь"

Музичні експерти та академічні рецензенти оцінюють пісні в новому хіт-параді на радіо "Промінь"

На другому каналі Суспільного мовника – радіо "Промінь" по буднях з 11:00 до 12:00 стартував новий чарт популярної музики – "Re:актив". Ведучими програми стали В’ячеслав Ільїн та Роман Руцький.


"Новий масштабний проект на суспільному – радіо "Промені", справді, об’єднує різні міста, цікаві думки та оцінки. Слухачі не лише зможуть стежити за тим, як аналізують професіонали пісні. З центру столиці ми будемо дізнаватись, які композиції є нині популярними в Івано-Франківську або Житомирі, в Ужгороді або Полтаві - аби картина музичних уподобань українців була масштабною", - зазначив автор і один з ведучих чарту "Re:актив" В’ячеслав Ільїн.

Десятку, складену з актуальних українських хітів та нових пісень, у програмі оцінюють представники радіостанцій різних міст України - від Києва до Львова, від Рівного до Херсона. Професійно й відверто, від душі та з гумором.

Це не єдина новація програми, оскільки, крім радійників та музичних журналістів, які регулярно мають справу з популярною музикою, у "Re:активі" (уперше в історії радіочартів) можна почути академічних рецензентів, класичних виконавців і консерваторських викладачів - вони аналізують популярні пісні за суворими законами класики.

Слухайте новий чарт популярної музики "Re:актив" по буднях з 11:00 до 12:00 на радіо "Промінь"!