У нападі на ДВК в Майському підозрюють зацікавлених в оренді землі

У нападі на ДВК в Майському підозрюють зацікавлених в оренді землі

Напад на виборчу дільницю в селі Майському Синельниківського району на Дніпропетровщині, де відбувалися вибори голови Зайцівської об'єднаної громади, могли здійснити люди, зацікавлені в оренді тут сільськогосподарських земель.

Про це під час прес-конференції сказав тимчасовий виконувавч обов'язків начальника Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Олег Грозь.

"На цій дільниці є певні сили, які хотіли бачити своїх переможців виборчих перегонів. Це не секрет, що в цьому районі дуже цінуються сільськогосподарські землі. Дві зацікавлені сторони хотіли мати свого голову, своїх депутатів. Слідство тільки почалося, і коли будуть встановлені замовники нападу, ми обов'язково доповімо про це", - сказав Грозь.

Нагадаємо, у Майському група невідомих увірвалася на виборчу дільницю під час виборів голови місцевої громади, розтрощила вікна, намагалися влити олію до виборчих скриньок. Постраждали двоє співробітників поліції. Затримані 24 особи, які намагалися втекти з місця події на 7 автівках зі зброєю.