У Києві показали "Чудове чудовисько"

У Києві показали "Чудове чудовисько"

До Міжнародного дня анімації у столичному кінотеатрі "Ліра" презентували короткометражний анімаційний фільм "Чудове чудовисько", знятий за мотивами однойменної книжки видавництва  "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури.

"Мультфільм "Чудове чудовисько" зроблений на високому рівні і зачіпає такі глибинні теми, як дружба, вірність та відданість, тому я переконаний, що його буде цікаво дивитися не лише дітям, а й дорослим. Є усвідомлення того, що анімація є особливо близькою і дієвою для дитячого виховання", - наголосив міністр культури Євген Нищук.  

Мультфільм "Чудове чудовисько" - це історія про незвичайну дружбу дівчинки Соні та   монстрика Чу, яскраво наповнений фольклорним, фентезійним та реальним світами, створений  на основі однойменної книжки Олександра Дерманського.

Нагадаємо, український анімаційний фільм "Чудове чудовисько" був відібраний для участі в конкурсній програмі короткометражних фільмів "Family Cinema Weekend - Shorts for Kids", 33 Варшавського міжнародного кінофестивалю. Фільм створений студією "Червоний собака" за підтримки Держкіно України.