Доба на Донбасі: втрат немає

Доба на Донбасі: втрат немає

Минулої доби російсько-терористичні угруповання 15 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили "режим тиші". Збройні сили України 9 разів вогнем із піхотного озброєння примушували противника дотримуватися перемир'я. Унаслідок бойових дій втрат серед військовослужбовців сил АТО немає", - йдеться у повідомленні.

У цілому російсько-окупаційні угруповання зменшили кількість обстрілів, проте й надалі основна активність терористів фіксується на Донецькому напрямку.

Ввечері бойовики двічі впродовж кількох годин обстрілювали з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї укріплення українських військ неподалік Шахти "Бутівка". Починаючи з 19 години і майже до опівночі НЗФ із різних видів гранатометів та кулеметів обстрілювали позиції сил АТО біля Авдіївки. З цієї ж зброї вони вели вогонь у районі Верхньоторецького.

На Приморському напрямку проросійські найманці ввечері двічі застосовували автоматичні і протитанкові гранатомети на підступах до Водяного та Гнутового.

На Луганському напрямку зафіксований один обстріл - близько 20 години бойовики били з гранатомета і стрілецької зброї по опорних пунктах української армії біля Щастя.