"Стрімголов" поїде на Міжнародний кінофестиваль

"Стрімголов" поїде на Міжнародний кінофестиваль

Повнометражний фільм "Стрімголов"увійшов до конкурсної програми "Операторський дебют" Міжнародного кінофестивалю у Бидгощі (Польща).

Про це повідомляє Укрінформ.

"Конкурсна програма "Операторський дебют" була започаткована у 2010 році під патронатом Асоціації польських кінематографістів і сфокусована саме на операторській роботі. Цьогоріч у ній представлені 8 стрічок з різних країн світу, серед яких і дебютна повнометражна картина Марини Степанської "Стрімголов".

Психологічна драма "Стрімголов" (міжнародна назва "Falling") розповідає про молодих людей, які намагаються зробити складний вибір в умовах непростого часу. Антон – музикант-вундеркінд, котрий не впорався з покладеними на нього сподіваннями, повертається додому після навчання в Швейцарії і лікування від алкогольної залежності під Києвом. Катя – дівчина, яка знімає кімнату десь на Троєщині і шукає себе. Випадкова зустріч може змінити все...

Додамо, що світова прем’єра стрічки відбулася на 52-ому Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах в рамках конкурсної програми "Із Заходу на Схід". У широкий кінотеатральний прокат "Стрімголов" вийде 9 листопада.