В Івано-Франківську учасники АТО отримали квартири у подарунок (Аудіо)

  В Івано-Франківську учасники АТО отримали квартири у подарунок (Аудіо)

Восьмеро учасників АТО з Івано-Франківська отримали квартири у подарунок. Помешкання для захисників придбали за проектом "Житло воїнам АТО", який було започатковано минулого року.
 
Розповідає наша прикарпатська кореспондентка Світлана Усатюк:
                
"Серед тих, хто отримує ключі від квартир, командир першої штурмової роти Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" Дмитро Коцюбайло. Йому лише двадцять один рік. Та вже за його плечима – оборона Донецького аеропорту, бої на Савур-Могилі, в Пісках, Білокам’янці та Красногорівці.

До подій на сході України Дмитро проживав із бабусею у селі Задністрянське Галицького району і навіть не мріяв про власне помешкання. Тепер матиме двокімнатну квартиру.

За проектом "Житло воїнам АТО", який втілюють асоціація учасників АТО і міська влада, квартири вже отримали 57 бійців. Та ще чимало тих, хто також потребує житла, говорить голова асоціації Василь Андріїв.

Василь Андріїв планує спільно з міською владою забезпечити квартирами усіх, хто перебуває на черзі, протягом двох-трьох років. Головне, каже він, щоб не було проблем із виділенням земельних ділянок під будівництво багатоквартирних будинків".

Світлана Усатюк. Івано-Франківщина. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!