У Львові - Національний фестиваль шоколаду

У Львові - Національний фестиваль шоколаду

Найсолодше свято країни – щорічний Національний фестиваль шоколаду розпочнеться у Львові 13 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Національний фестиваль шоколаду розгорнеться у Львові з 13 по 15 жовтня. У програмі свята - найбільший ярмарок шоколадних виробів в Україні, презентації солодкої продукції, виготовленої виробниками та кондитерами спеціально до фестивалю. Буде працювати Львівський музей шоколаду, де можна дізнатись, як створюють улюблені ласощі, які основні інгредієнти застосовуються у його виготовленні та чимало цікавих фактів з історії шоколаду", - зазначив організатор фестивалю Андрій Сидор.

За його словами, справжні дива обіцяє гостям "Шоколадне місто" із шоколадним поїздом, який перевозить смачні солодощі, гігантською коробкою цукерок, шоколадним млином, ванною, наповненою шоколадом.

У галереї скульпторів на очах у відвідувачів створюватимуться шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів.

А дитяче "Шоколадне Королівство" приготувало програму розважальних заходів для наймолодших гостей. Тут працюватиме казкова кондитерська, де маленькі шоколатьє готуватимуть солодощі, а також шоколадна залізниця. Можна буде пограти в шахи та взяти участь у різноманітних майстер-класах від "Майстерні марципанів", студії "Карамель", майстерні "Юрашки" та інших. Розігруватимуться подарункові сертифікати, сюрпризи обіцяють і організатори численних конкурсів.