Збори МВФ і Світового банку: Україна розпочала роботу

Збори МВФ і Світового банку: Україна розпочала роботу

Українська делегація розпочала роботу на щорічних зборах Міжнародного валютного фонду і Світового банку у Вашингтоні (США).

Про це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк.

"Сьогодні починаємо роботу на щорічних зустрічах МВФ і Світового банку у Вашингтоні. Сюди з'їжджаються міністри фінансів, голови центральних банків, провідні економісти, професори, представники бізнесу з усього світу, щоб обговорити виклики, з якими стикаються їх країни і світова економіка в цілому", - написав він на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Міністр повідомив про свої плани, зокрема, щодо зустрічей з колегами-міністрами з інших країн, керівництвом МВФ і Світового банку, інвесторами, і пообіцяв інформувати про всі деталі.

Нагадаємо, українська делегація відбула до Вашингтона (США) для участі у Щорічних зборах Міжнародного валютного фонду і Світового банку у Вашингтоні.

Збори країн-учасниць Міжнародного валютного фонду і Світового банку відбуваються щорічно для посилення координації з ключових питань. У 2016 році цю зустріч приймала вперше в своїй історії Україна.