У Львові розпочинається фестиваль короткометражних фільмів (Аудіо)

У Львові розпочинається фестиваль короткометражних фільмів (Аудіо)

Сьогодні у Львові розпочинається Десятий міжнародний фестиваль короткометражних фільмів "Віз-арт", який триватиме 5 днів.
 
Інформує наша кореспондентка Наталія Козачук:
         
"На 15-ти кінопоказах фестивалю "Віз-арт" покажуть більше ста фільмів "короткого метру", які організатори відібрали з-поміж тисячі робіт, поданих на фестиваль. А ще в межах цього кіносвята відбудуться два конкурси "короткометражок" - міжнародний та національний, - а також багато інших заходів, - розповіла координатор фестивалю Ольга Райтер.

У нас розширився український конкурс, тепер він складається з двох програм – всього 10 фільмів. Дуже репрезентабельний міжнародний конкурс – 18 фільмів із 17-ти країн світу. Глядачі також зможуть проголосувати за найкращий фільм українського та найкращий фільм міжнародного конкурсу. В нас багато спеціальних програм, таких як "Теорія життя – фізіологія", "Теорія життя – близькість", фестивальні хіти. Також буде хороша навчальна частина, будуть креативні сніданки-мейк-апи, - повідомила Ольга Райтер.

Цікавою буде і спеціальна позаконкурсна програма українських "сміливих коротких метрів" під назвою "Плачте, але знімайте!".

Наталія Козачук, Львів, Українське радіо.

Прослухати репортаж

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!