Бойовики за добу 24 рази обстрілювали позиції ЗСУ

Бойовики за добу 24 рази обстрілювали позиції ЗСУ

Минулої доби бойовики 24 рази обстрілювали позиції Збройних сил України, військові відкривали вогонь у відповідь. Втрат немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 24 рази порушили перемир'я. Під час 17 обстрілів українські військові жорстко відповідали ворогу із зброї незабороненої мирними домовленостями. Унаслідок бойових дій втрат серед наших захисників немає", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що основна активність терористів була зафіксована на Донецькому напрямку. Так, ввечері і вночі російсько-окупаційні угруповання двічі з великокаліберних кулеметів і гранатометів обстріляли позиції сил АТО поблизу Майорська, Авдіївки, Опитного. З цієї ж зброї окупанти відкривали вогонь на підступах до Шахти "Бутівка", а поблизу Зайцевого застосовували озброєння БМП.

На Луганському напрямку проросійські найманці двічі обстрілювали з мінометів калібру 82 міліметри позиції українських військ біля Лобачевого. А з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстріляли опорні пункти сил АТО біля Станиці Луганської, Валуйського, Кримського.

На Приморському напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції ЗСУ біля Широкиного, Павлополя та Водяного. Неподалік Березового, окрім гранатометів і великокаліберних кулеметів, бойовики застосовували озброєння БМП.