На Черкащині чоловік вбив дитину (Аудіо)

На Черкащині чоловік вбив дитину (Аудіо)

До 15-ти років ув"язнення загрожує вітчиму, який до смерті забив півторарічну дівчинку. Ця шокуюча трагедія сталася у Золотоноші на Черкащині.

Де була матір, і куди дивилися відповідні служби? - про це дізнавалася наша кореспондентка Юлія Порпленко:
                 
"У місті Золотоноша не вщухають розмови довкола трагедії. Вітчим забив до смерті півторарічну доньку співмешканки. Чоловік застосував силу до дитини, яка вередувала і не хотіла спати. Удару в живіт вистачило, аби за декілька годин лікарі констутаували смерть півторарічної Мирослави.

У момент трагедії 18-ти річна мати дівчинки була на нічних гуляннях у друзів. Коментує речник черкаської поліції Дмитро Грищенко.

Не знаходить собі місця біологічний батько загиблої дитин Ростислав Гармаш. Він знав, що з його донькою погано поводився не лише новий співмешканець колишньої дружини, а й сама жінка. Чоловік півроку намагався стати опікуном дівчинки. Та її мати усіляко перешкоджала цьому, адже отримувала на дитину соціальні виплати.

Вбивцю дівчинки відразу затримали. Йому 20 років Він раніше судимий. За злочин йому загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. До слова, горе-матір нині вагітна від вбивці своєї доньки".

Юлія Порпленко. Черкащина. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!