"Green Card-2019": реєстрація стартувала

"Green Card-2019": реєстрація стартувала

Відсьогодні українці можуть подавати заявки для участі в американській диверсифікаційній візовій лотереї для отримання права на роботу і проживання у США на 2019 рік.

Про це повідомляє Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні у Twitter.

"Лотерея "Грін Кард" розпочинається сьогодні", - йдеться у повідомленні.

Реєстрація для участі у лотереї здійснюється лише за спеціальним посиланням: http://dvlottery.state.gov.

Претенденти повинні заповнити та відправити форму DS-5501, електронну реєстраційну форму для диверсифікаційної візи (реєстраційна форма E-DV), що доступна лише онлайн на сайті E-DV www.dvlottery.state.gov. Неповністю заповнена форма призведе до дискваліфікації заявки.

Заявки на участь у розіграші ДВ-2019 потрібно подати у електронному вигляді на www.dvlottery.state.gov у період з 12:00 за східним літнім часом (GMT-4) 3 жовтня 2017 року до 12:00 за східним стандартним часом (GMT-5) 7 листопада 2017 року, уточнює Посольство США.

Нагадаємо, Посольство США в Україні проводить співбесіди для отримання віз за результатами розіграшу диверсифікаційної візової лотереї (лотерея "Грін-кард") з 1 березня 2012 року.

Загальна інформація про участь у програмі лотереї доступна за наступною адресою: https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/entry.html

Інструкції щодо підготовки до візової співбесіди доступні за посиланням. https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/interview/prepare-for-the-interview.html