Регіони змінюються: нові програми на Рівненському, Чернівецькому та Івано-Франківському суспільному радіо

Регіони змінюються: нові програми на Рівненському, Чернівецькому та Івано-Франківському суспільному радіо

Новий радіосезон на Рівненському, Чернівецькому та Івано-Франківському Українському радіо стартував із буму нових програм та музичного оформлення.

«Регіональні представництва радіо стрімко розвиваються і також входять у новий медійний сезон з новими проектами. Рівне, Чернівці та Івано-Франківськ швидко змогли вловити сенси суспільного і, на сьогодні, ми маємо багато цікавих проектів із регіональною складовою, яка є цікавою саме для їхньої місцевості», - зазначив генпродюсер Українського радіо Дмитро Хоркін.
 
Рівненське радіо оновило звуковий та музичний «одяг» каналу. Ранкове шоу «Прокидайся, або ранок на Рівне.Fm», що виходить з 7.10 - 8.00, тепер має зворотнійзв’язок зі слухачами. В ефірі обговорюються актуальні проблеми загальнонаціонального рівня, але з регіонального погляду.  Вечірнє шоу «Вечірній бродвей» триває з 17.10 до 18.00 і має більш лайтову тематику. Крім того, стартував новий спецпроект «На межі полігону», який розповідає про військовий вишкіл на Рівненському полігоні, життя і побут вояків та їхніх родин.

Радіо «Буковина» презентує проекти для найвибагливішої аудиторії.
«Символи» – ранкове радіошоу, в якому немає місця поганому настрою. Ведучі розповідають цікаві невідомі історії про відкриття, ноу-хау, дають поради фахівців на різні теми. Програма має прямі включення та скайп-дзвінки. Виходить вона по буднях о 10:05.
«Прайм-тайм» — стисло про головне. Найактуальніші теми проговоряться саме в цій програмі. Виходитиме вона по буднях о 17.10.   
«Твій простір» – програма для молоді. Усе про важливі  соціальні, культурні, молодіжні проблеми  ітеми, які цікавлять тинейджерів. У ефірі щоп’ятниці з 17.10.
«Геотег» – відкриватиме Україну. Програма про мандри, спілкування, відвідини нових місць. Виходитиме щочетверга о 13:00.
Також звучатимуть програми «Kinder-корпорація» про виховання дітей нового покоління, «Книго-life» спілкування з літературознавцями та письменниками, історична програма «Всі Свої» - про буковинську музику у роки незалежності.

Радіо «КАРПАТИ» стартували з щотижневим проектом «За і проти». Програма збирає за одним столом представників двох точок зору, щоб почути їхні аргументи з перших вуст. «За і проти» швидко реагує на найгостріші проблеми Івано-Франківська та Прикарпаття і пропонує незаангажований погляд на проблему. Важливо, що ведучі не обстоюють жодної точки зору. У програмі також звучать коментарі експертів. Саме з їхньою допомогою слухач зможе сформувати своє ставлення до тієї чи іншої проблеми.

Довідка: «Українське радіо» - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. З 2017 року «Українське радіо» разом із Національним телебаченням та 26-тьма регіональними каналами стали публічним акціонерним товариством. «Українське радіо» мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо «Промінь», Третьому – мистецько-просвітницькому радіо «Культура» та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.