Порошенко і Трамп: відбулася зустріч партнерів

Порошенко і Трамп: відбулася зустріч партнерів

Президент України Петро Порошенко і Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп довели, що можуть досягати величезних результатів у двосторонній взаємодії.

Про це Посол України у США Валерій Чалий заявив після переговорів Порошенка з Трампом, повідомляє УНІАН.

"США підтримують Україну. Задоволений, що зустріч стала повноформатною, що дало можливість обговорити всі важливі питання двостороннього порядку денного", - наголосив дипломат.

Президент України Петро Порошенко домовився з Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом про ефективну співпрацю у продовженні підтримки українських реформ із боку США, а також обговорив питання розширення безпекової співпраці між Україною та США. "Надзвичайно важливим є спільне бачення нової якості безпекової співпраці між Україною та США", - заявив він.

А прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко назвав зустріч президентів України та США Петра Порошенка і Дональда Трампа зустріччю партнерів, які разом борються з глобальними викликами.

Про це Цеголко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Дуже сильна зустріч президентів України та США. Відверта і дуже позитивна. Зустріч партнерів, які разом борються з глобальними викликами", - заявив він.

Нагадаємо, у Нью-Йорку відбулася зустріч президентів України та США, під час якої співрозмовники обговорили питання щодо розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі, розширення безпекової співпраці та підтримку українських реформ із боку США.