На Одещині виявили плантацію "чуйської" марихуани

На Одещині виявили плантацію "чуйської" марихуани

Правоохоронці й активісти ГО "Самооборона Одеси" виявили велику плантацію - понад тисячу кущів - так званої "чуйської" марихуани у селі Цибулівка на Одещині.  

Про це повідомив очільник обласної поліції Дмитро Головін.

Співробітники підрозділу ГУ НП за підтримки громадських активістів, які не гаслами, а діями допомагають правоохоронцям, накрили сучасну "наркоплантацію". Уявіть чотири ділянки "господарства", облаштованого індивідуальним поливом кожного куща - а їх понад тисячу - і камуфляжну сітку, що приховує цей клондайк растаманів від сторонніх очей та аеророзвідки", - зазначив Головін. За його словами, вилучено 50 кілограмів готової продукції, понад 20 кілограмів насіння, понад тисячу кущів так званої "чуйської" марихуани. Лише прямі збитки наркоділків у результаті операції оцінюються в понад 8 мільйонів гривень.  

Голова ГО "Самооборона Одеси" Віталій Кожухар уточнив, що громадські активісти дізналися про наркоплантацію від одного з мешканців села, який також повідомив, що до створення "господарства" причетний місцевий депутат, хоч зареєстрована земельна ділянка на іншого громадянина. Про наркоплантацію громадські активісти повідомили в облуправління Нацполіції і взяли участь у спецоперації правоохоронців.