На Українському радіо стартують два спецпроекти: "Час реформ" та "Персона ґрата"

На Українському радіо стартують два спецпроекти: "Час реформ" та "Персона ґрата"

Із нового сезону на хвилях Українського радіо слухачі матимуть змогу чути два спеціальні проекти ведучої Світлани Мялик – "Час реформ" та "Персона ґрата".

На фото: Світлана Мялик   

Спецпроект "Час реформ" звучатиме щоп’ятниці о 15.20 та у повторі щосуботи о 16.08 на Першому каналі Українського радіо.

У програмі розповідатиметься про перебіг ключових реформ в країні, експерти даватимуть об’єктивну оцінку реальних зрушень і падінь у різних галузях, посадовці відповідатимуть на гострі питання.

"Сьогодні людям набридло чути слово "реформа". Як на мене, перш за все, це відбувається через те, що люди не відчувають змін ні в економічній сфері, ні в соціальній. Іноді щось відбувається, але посадовці не можуть правильно прокомунікувати це. Програма "Час реформ" буде озвучувати непопулярні думки, ставитиме гострі питання реформаторам. Ми говоритимемо не лише про те, що вдалося, а й про те, чому досі не рухаються певні зміни. Усі найрезонансніші закони, нововведення, зміни обговорюватимуть на свіжу голову. Вважаю, що вкрай важливо не забувати про найголовніший критерій ефективності кожної реформи, а це передусім поліпшення життя громадян", - зауважила авторка й ведуча спецпроекту Світлана Мялик.

Ви почуєте всі "за" і "проти" медичної, освітньої, судової реформи. Проблеми і досягнення держслужби. Хто і чому гальмує впровадження реформи прокуратури. Які зміни несе з собою децентралізація? Чому досі немає антикорупційних судів і голосів за законопроект, що дає змогу НАБУ мати власну прослушку? Про всі реформаторські ініціативи і не лише, слухайте в програмі "Час реформ".

Ще один спецпроект Світлани Мялик стартує з середини вересня і матиме назву "Персона ґрата". У ньому ведуча запрошуватиме впливових політиків, урядовців, депутатів, мерів, керівників найбільших компаній, очільників міжнародних організацій та дипломатів для відвертої розмови про Україну, зміни, їхні життєві злети і падіння, мотивацію рухатись вперед.

Спецпроект "Персона ґрата" виходитиме кілька разів на місяць на Першому каналі Українського радіо. Час виходу кожного ексклюзивного інтерв’ю заздалегідь анонсуватиметься.

Залишайтесь на хвилях Українського радіо!

Довідка: "Українське радіо" - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. Із 2017 року "Українське радіо" разом із Національним телебаченням та 26-ма регіональними каналами стали публічним акціонерним товариством. "Українське радіо" мовить на трьох каналах: Першому - розмовному новинному суспільно-політичному, Другому - молодіжному музично-розмовному радіо "Промінь", Третьому - мистецько-просвітницькому радіо "Культура" та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.