Розпочинається груповий турнір у Лізі чемпіонів УЄФА

Розпочинається груповий турнір у Лізі чемпіонів УЄФА

Матчами у 8 містах Європи 12 вересня стартує груповий турнір футбольної Ліги чемпіонів УЄФА.

Чинному переможцю Ліги Європи англійському "Манчестер Юнайтед" на "Олд Траффорд" протистоятиме швейцарський "Базель". В іншому поєдинку квартету А чемпіон Португалії "Бенфіка"
у Лісабоні зійдеться з віце-чемпіоном Росії ЦСКА.

У групі В шотландський "Селтик" у Глазго зіграє з французьким клубом "Парі Сен-Жермен", а німецька "Баварія" у Мюнхені зустрінеться з бельгійським "Андерлехтом".

Квартет С стартує матчами у столиці Італії Римі, де "Рома" прийматиме іспанський "Атлетико", та столиці Англії Лондоні - за участю "Челсі" і азербайджанського "Карабаха".  Грецький "Олімпіакос" у Піреї гратиме з  португальским "Спортингом".

Ще в одному поєдинку групи D іспанська "Барселона" на "Камп Ноу" зійдеться з фіналістом попереднього розіграшу італійським "Ювентусом".  Усі матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

Як повідомлялося, чемпіон України донецький "Шахтар" свій перший поєдинок проведе у середу, 13 вересня, на стадіоні ОСК "Металіст" у Харкові проти італійського "Наполі". В іншій зустрічі групи F голландський "Фейєноорд" зіграє у Роттердамі з англійським "Манчестер Сіті".

У другий ігровий день першого туру Ліги чемпіонів УЄФА також зустрінуться: (квартет Е) "Марибор" (Словенія) - "Спартак" (Росія), "Ліверпуль" (Англія) - "Севілья" (Іспанія); (квартет Н) "Тоттенгем" (Англія) - "Боруссія" (Дортмунд, Німеччина), "Реал" (Іспанія) - АПОЕЛ" (Кіпр); (квартет G) "Порту" (Португалія) - "Бешикташ" (Туреччина), "Лейпциг" (Німеччина) - "Монако" (Франція).