В лісах Чернігівщини губляться грибники

В лісах Чернігівщини губляться грибники

На Чернігівщині нарешті знайшли грибника, якого правоохоронці й рятувальники шукали в лісах Городнянського району 4 дні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник сектору комунікації поліції Чернігівщини Сергій Бриль.

"Чоловік 1937 року народження, який пропав у лісі Городнянського району ще 7 вересня, сьогодні знайшовся. Оголошення про розшук ми щойно зняли із сайту", -  сказав він.  За словами Бриля, доки підняті служби розшукували діда, він спокійно блукав собі лісом. Сказав, що харчувався корінням та ягодами. На трасу вийшов, бо дуже хотілося курити.

У неділю у лісі Сновського району Менська районна поліція знайшла грибника 1944 року народження, котрий загубився 9 вересня і про зникнення якого заявила донька-киянка. Його знайшли і госпіталізували через загострення ішемічної хвороби серця. У лікарні чоловік помер. Повідомлення про зникнення під Славутичем 88-річного грибника, з'явилося було у п'ятницю, 8 вересня, на одному з чернігівських сайтів. Однак до поліцейського розшуку діло не дійшло, певно, чоловіка швидко знайшли.

Як повідомлялося, доля ще одного грибника склалася трагічно. 62-річного чоловіка з міста Сновська знайшли в лісі задушеним. У вбивстві поліція підозрює жителя лісового хутора, який конфліктував з усіма грибниками, хто проходив "його територією".

Додамо, що вже тиждень як Чернігівщину охопила "грибна лихоманка". Завдяки сприятливій погоді, у лісах - багато маслюків, бабок, красноголовців, трапляються білі гриби.