Поліція Львова розслідує ДТП за участю Петра Димінського (Аудіо)

Поліція Львова розслідує ДТП за участю Петра Димінського (Аудіо)

У Львові Національна поліція проводить слідчі дії, пов’язані з резонансною дорожньо-транспортною пригодою за участю автомобіля бізнесмена Петра Димінського, в якій загинула молода жінка.

Інформує наша кореспондентка Наталія Козачук:

"У пошуках ДНК Петра Димінського працівники поліції провели обшуки на тренувальній базі футбольного клубу "Карпати", у сервісному центрі "Мерседес", де обслуговують автомобіль бізнесмена, та на телеканалі "ЗІК", де, як запевняють його працівники, Димінський був вперше і востаннє 8 років тому. Доки в офісах та помешканнях бізнесмена слідчі дії ще тривають, його охоронець Андрій Борщ, який перебуває під домашнім арештом, незважаючи на те, що експертиза не виявила його ДНК в автомобілі, що скоїв аварію, продовжує наполягати на своїй винуватості.

Борщ заявляє, що свою провину визнаює перед родиною загиблої дівчини. Що він не хотів цього, бо він віруюча людина. І все, що він зможе зробити для тої родини, для мами, він зробить і їм допоможе.

Сам Петро Димінський ще досі перебуває за кордоном, і коли він повернеться в Україну, не знає навіть його адвокат Микола Лисий. Адвокат лише запевняє, що, повернувшись додому, бізнесмен буде співпрацювати зі слідством".

Наталія Козачук, Львів, Українеське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!