Трамп-молодший свідчитиме у комітеті Сенату США

Трамп-молодший свідчитиме у комітеті Сенату США

Дональд Трамп-молодший у четвер, 7 вересня, дасть свідчення на засіданні юридичного комітету Сенату США в рамках     розслідування контактів команди нинішнього президента США Дональда Трампа з Росією.  

Про це повідомляє "The Washington Post" з посиланням на дані трьох членів комітету від Демократичної партії.
    
"Це буде перша можливість, коли члени комітету зможуть почути інформацію від когось із внутрішнього кола президента Трампа про ймовірні спроби команди зв'язатись з представниками Кремля в 2016 році, коли, як вважає розвідка, Росія намагалася вплинути на президентські вибори в країні", - йдеться у повідомленні. Трамп-молодший буде першим з команди президента Трампа, хто брав участь у зустрічі з російським юристом Наталією Весельницькою в Trump Tower у червні 2016 року та виступить перед Сенатом. Крім цього, члени комітету все ще сподіваються опитати колишнього главу передвиборчого штабу Пола Манафорта та зятя президента Джареда Кушнера з приводу даної зустрічі. Кушнер і Манафорт вже давали свідчення розвідувальному комітету Сенату.  

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп-молодший опублікував повний текст листів, що стосуються його контактів з російським юристом Наталією Весельницькою.