Програма-довгожитель «Колос» оновиться і стане більш гострою

Програма-довгожитель «Колос» оновиться і стане більш гострою

В оновленій сітці Першого каналу Українського радіо залишається аграрна програма «Колос». Вона, як і раніше, звучить по буднях з 6:30 до 6:40, у вихідні з 06:30 до 06:50.

«Уже 51 рік в ефірі Українського радіо лунають позивні програми «Колос». Вона справжній довгожитель українського радіопростору. «Колос» – це яскраве поєднання сучасності та традицій. Сьогодні програма розповідає про новини вагрополітиці, врожай, розвиток і проблеми сільськогосподарської галузі. У програмі звучать історії з життя простих людей», - зазначив ведучий програми Володимир Пищик.

За даними Державної служби статистики, станом на 1 липня 2017 року, чисельність сільського населення в Україні складає 30,9%. Це вагома частка слухацької аудиторії Українського радіо.

«На даний час, програма модернізується, вести її буде журналіст, вона стане більш динамічною, наповненою проблематикою українського села. Тематичний спектр програми також розшириться. Ведучі говоритимуть про розвиток українського села, аграрний бізнес, ринок землі, права власності, земельну реформу, розвиток «зеленого» туризму. Жодна актуальна тема не омине наш ефір», - підкреслив генпродюсер Українського радіо Дмитро Хоркін.

Слухати програму «Колос» ви можете по буднях з 6:30 до 6:40, у вихідні з 06:30 до 06:50 на Першому каналі Українського радіо.

Довідка: «Українське радіо» - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. З 2017 року «Українське радіо» разом з Національним телебаченням та 26-тьма регіональними каналами стали публічним акціонерним товариством. «Українське радіо» мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо «Промінь», Третьому – мистецько-просвітницькому радіо «Культура» та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.