Збірна України перемогла Туреччину

Збірна України перемогла Туреччину

Національна збірна України з футболу зуміла впевнено перемогти Туреччину в сьомому турі кваліфікації до Чемпіонату світу 2018.

Про це повідомляє Ipress.

Зі стартових хвилин підопічні Андрія Шевченка захопили ініціативу та високо пресингували суперника. На 19-ій хвилині дії українців увінчалися успіхом. Віктор Коваленко незграбно пробив по воротах, однак м'яч потрапив до ніг Андрія Ярмоленка, який відкрив рахунок в грі.

Наприкінці першого тайму збірна України зуміла подвоїти перевагу завдяки голу все того ж Андрія Ярмоленка. Але і тут не обійшлося без помилки бокового арбітра. Під час прострілу в штрафний майданчик Євген Коноплянка випустив м'яч за межі поля. Проте лайнсмен не побачив це і Ярмоленко закріпив перевагу українців.

У другому таймі турки спробували організувати декілька атак, проте жодна з них не стала результативною. У свою чергу підопічні Шевченка мали декілька нагод зробити рахунок непристойним, проте щоразу пробачали гостей.

Відтак, матч завершився з рахунком 2:0 на користь українців, що дозволило "синьо-жовтим" очолити групу, оскільки свій матч не дограли Хорватія з Косово. Наступний поєдинок Україна проведе на виїзді проти Ісландії.

Нагадаємо, що збірна України з рахунком 2:1 виграла у збірної Фінляндії в матчі відбіркового турніру на чемпіонат світу 2018 року.