У Маріуполі проходить доброчинна акція "Шкільний портфелик" (Аудіо)

У Маріуполі проходить доброчинна акція "Шкільний портфелик" (Аудіо)

У Маріуполі доброчинна акція "Шкільний портфелик" допомогла переселенцям та багатодітним родинам зібрати дітей до школи.

Розповідає наша кореспондентка Людмила Кузьменко:

"Батьки, які приходили до магазинів канцтоварів у Маріуполі на Донеччині, мали можливість частину придбаних товарів відкласти дітям-переселенцям та дітям з малозабезпечених багатодітних родин. Для цієї доброї справи благодійний фонд "Карітас Маріуполь" встановив тут спеціальні скриньки для пожертвувань. Такі ж скриньки для збору матеріальної допомоги школярам-переселенцям фонд встановив у популярних кафе, квітковому магазині, фітнес-клубі.

Відгукнулися на прохання про допомогу місцеві бізнесмени. А регіональний торговельний центр однієї із всеукраїнських мереж подарував велику скриньку канцтоварів. Менеджер Благодійного Фонду "Карітас Маріуполь" Людмила Чичера вдячна всі небайдужим людям, які взяли участь в акції "Шкільний портфелик" й перетворили вручення цих подарунків школярам на веселе, яскраве свято. Але зібраної допомоги недостатньо, тож акція продовжується, говорить Людмила Чичера.

Ми також не полишаємо надію, що нам вдасться зібрати рюкзаки, які уже були у використанні, але в гарному стані. Просто збори йдуть, нажаль, не дуже активно, уже таких уживаних рюкзачків,, бо багато батьків погоджуються і на такі рюкзачки.

Благодійний Фонд "Карітас Маріуполь" і після 1 вересня підтримуватиме школярів-переселенців та малозабезпечених родин, тож сподівається й надалі на благодійну допомогу небайдужих маріупольчан".

Людмила Кузьменко. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!