Інна Марецька та Олег Борисов стали ведучими ранкової інформаційної програми "Вдосвіта"

Інна Марецька та Олег Борисов стали  ведучими ранкової інформаційної програми "Вдосвіта"

Радіоведуча Інна Марецька та відомий журналіст й телеведучий Олег Борисов стали ведучими ранкової інформаційної програми "Вдосвіта" на Українському радіо.

"Інформаційна програма "Вдосвіта" відкриватиме ранковий ефірний слот. Цей час дуже відповідальний, бо саме він заряджатиме й безповоротно будитиме слухачів. Інформаційна програма за структурою дуже динамічна, а ми – молоді, енергійні та позитивні ведучі працюватимемо для того, щоб ранок на Українському Радіо був легким та цікавим", – зазначила ведуча програми "Вдосвіта" Інна Марецька.

На фото: Інна Марецька

"Вдосвіта" відкриватиме мовлення на Українському радіо. Чути програму можна буде по буднях у прямому ефірі з 06:04 до 06:29.

Структура програми матиме декілька рубрик: ми говоритимемо про політику, економіку, громадянське середовище, права дітей і дорослих, медицину, спорт, погоду – жодна тема не залишиться поза увагою.

На фото: Олег Борисов

"Ми хочемо, щоб українці зустрічали новий день разом з нами. За півгодини ми розкажемо вам усе, що ви могли проспати — це і важливі події, і оперативні новини, курйозні випадки, цікаві факти", – обіцяє ведучий  ранкової програми "Вдосвіта" Олег Борисов.  

Слухайте "Вдосвіта" у новому сезоні з 4 вересня о 06:04!  


Довідка: "Українське радіо" - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. З 2017 року "Українське радіо" разом з Національним телебаченням та 25-тьма регіональними каналами стали публічним акціонерним товариством. "Українське радіо" мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо "Промінь", Третьому – мистецько-просвітницькому радіо "Культура" та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.