На Київ насувається негода

На Київ насувається негода

У Києві у найближчі години очікується гроза та сильний поривчастий вітер, тож містян просять прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"28 серпня в Києві вночі гроза та сильний дощ, вранці - гроза, вранці та вдень - пориви вітру 15 - 20 м/с, температура вдень близько 20°", - йдеться у повідомленні.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища нагадує основні правила безпеки. Зокрема, необхідно всі вікна у будинку щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні.

На вулиці слід триматися якнайдалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, у разі сильного вітру - сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті.

Рекомендується уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поряд із ними автотранспорт. У разі падіння дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: "101" або "103".