Бойовики обстрілювали Широкине з "Градів"

Бойовики обстрілювали Широкине з "Градів"

Бойовики не зменшують інтенсивність обстрілів позицій Збройних сил України, дедалі частіше використовуючи важке озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У районі проведення АТО не зменшується інтенсивність обстрілів позицій Збройних сил України. Якщо на минулому тижні основна активність російсько-окупаційних угруповань фіксувалась у темну пору доби, то вже декілька днів поспіль бандити ведуть вогонь по наших позиціях без часових обмежень, використовуючи все частіше важке озброєння", - наголосили у штабі.

За їхніми даними, сьогодні близько 8-ї ранку у районі Широкиного та Водяного бойовики майже півгодини били по українських позиціях з артилерії калібру 122 міліметри. Одночасно по укріпленнях ЗСУ на підступах до Широкиного незаконні збройні формування випустили 5 снарядів з переносної реактивної пускової установки "Град - Партизан".

На Донецькому напрямку з опівночі бойовики 4 рази обстрілювали українські опорні пункти у районі Авдіївської промзони. На Луганському напрямку бойовики застосовували 120-міліметровий міномет на околицях Новоолександрівки, а у районі Кримського били з  гранатомета.