Галина Бабій та Роман Коляда стали ведучими денного прямоефірного шоу на Українському радіо

Галина Бабій та Роман Коляда стали ведучими денного прямоефірного шоу на Українському радіо

Журналістка, музикознавиця, авторка програми "Авторський простір. Династії" та проекту "Мистецькі історії" на UA:Першому Галина Бабій, а також автор і ведучий програми "Український вимір", музикант Роман Коляда стали ведучими денного прямоефірного шоу на Українському радіо.

"Завдяки денному шоу, радіо позбудеться безликості. Роман Коляда та Галина Бабій портретні інтерв’юери. Тепер в ефірі з’являться живі історії живих людей. У центрі уваги буде людина з її непересічною долею", - зазначив генпродюсер "Українського радіо" Дмитро Хоркін.

Улюблені голоси Українського радіо Роман Коляда та Галина Бабій, працюючи на другому каналі суспільного мовника – радіо "Промінь", вже у новому сезоні, повертаються на суспільно-політичний Перший канал радіо.

"Сьогодні вдень" виходитиме з 13.00 до 15.00 у прямому ефірі.

"Денний слот буде сповнений легкості, польоту та харизми з одного боку, і в той же час з іншого - ми говоритимемо про речі, до яких треба підходити глибоко і вдумливо, звісно ж торкатимемося і громадсько-політичної тематики, бо як без неї", - зазначив ведучий денного шоу Українського радіо Роман Коляда.

Новизною шоу буде повернення до інтерактивності, енергійного й жвавого спілкування, дзвінків у студію. Тематика блоку культурно-філософська. Ведучі порушуватимуть світоглядні теми, важливі для слухачів, а також даватимуть можливість дивитися на речі під різними кутами.

"Уже 4 вересня о 13.00 ви зможете почути "Сьогодні вдень". Не розкриваючи всіх таємниць, зазначу, що у першій частині ефіру говоритимемо про українську індустрію гостинності, а вже в другій – піднімемо одну з найсуперечливіших тем – український правопис, і шукатимемо в ній спільний знаменник", - зазначив ведучий денного шоу Українського радіо Роман Коляда

Слухайте денне шоу Українського радіо в новому сезоні з 4 вересня о 13.00!

Довідка: "Українське радіо" - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. З 2017 року "Українське радіо" разом з Національним телебаченням та 25-тьма регіональними каналами стали публічним акціонерним товариством. "Українське радіо" мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо "Промінь", Третьому – мистецько-просвітницькому радіо "Культура" та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.

Автор фото Романа Коляди - Андрій Шарапа.