Доба в АТО: ворог знову активізувався

Доба в АТО: ворог знову активізувався

Минулої доби бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.  Троє українських захисників були пораненні, ще троє отримали бойові травми, один загинув, підірвавшись на міні.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, російсько-окупаційні угруповання активізувалися вздовж усієї лінії розмежування. До 18 години ворог, використовуючи майже всі вогневі засоби ураження, безуспішно намагався здолати нашу оборону в районі Авдіївки.  Пізніше напруження перемістилося на Луганський напрямок. Зокрема, неподалік Щастя та Новотошківського бойовики кілька разів застосовували проти наших військових міномети та гранатомети. А по опорному пункту на підступах до Сизого випустили щонайменше 5 мін калібру 120 міліметрів. Крім того, вночі, бандити майже півгодини били зі 120-міліметрового міномету по українських укріпленнях у районі Кримського.

На Приморському напрямку з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики двічі обстрілювали наш спостережний пункт неподалік Лебединського. Також збройні провокації ворога зафіксовані в районі Мар'їнки.

На Донецькому напрямку, близько 21 години в результаті обстрілу наших позицій sз гранатометів та великокаліберних кулеметів на околицях Авдіївки, отримав поранення один український військовий. У відповідь наші бійці дозволеними засобами ураження оперативно накрили позиції ворога.