На Житомирщині вилучено величезну кількість зброї (Аудіо)

На Житомирщині вилучено величезну кількість зброї (Аудіо)

На Житомирщині 70-тьом особам оголошено про підозру в причетності до незаконного поводження зі зброєю. В області з початку року поліцейські вилучили у місцевих жителів такий арсенал зброї, боєприпасів та вибухівки, що здатен уразити кілька десятків тисяч людей.

Про це дізналася наша кореспондентка Надія Петрин:

"Карабіни, обрізи, гладкоствольні мисливські рушниці, пістолети - всього майже 60 одиниць вогнепальної зброї,  стільки ж гранат, 3 гранатомети,  421 боєприпас вибухової дії, більше 3 тисяч набоїв та 9  кілограмів вибухових речовин вилучили цього року з незаконного обігу поліцейські під час заходів з протидії тероризму та нелегальному обігу зброї, повідомляє працівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області Ольга Номерчук.

Правоохоронці  закликають не ставити під загрозу власну безпеку та життя і здоров’я оточуючих. Адже зброя не прощає легковажного поводження і вже сама її наявність в оселі підвищує ризик небезпеки. Так,  цими днями через необачне поводження із вибухонебезпечним предметом постраждав 27-річний житель Житомирського району, який кинув снаряд у багаття".

Надія Петри, Житомирщина, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!