У психлікарні Львова визволили заручників

У психлікарні Львова визволили заручників

У Львові правоохоронці провели спецоперацію із визволення заручників, яких захопив пацієнт обласної психіатричної лікарні.

Про це повідомляє УНІАН.

Зазначимо, що 4 серпня у відділ поліції надійшло повідомлення від працівника психіатричної лікарні, розташованої по вулиці Кульпарківській, про те, що в одному з відділень медичного закладу пацієнт утримує заручників, погрожуючи вчинити над ними фізичну розправу.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції області, для звільнення людей правоохоронці штурмом взяли заблоковане приміщення. Зловмисника затримано, 10 заручників і 5 поліцейських отримали травми різного ступеню важкості.

За даними поліції, затриманий – 30-річний львів’янин, близько 19.00 чоловік почав поводитись неадекватно, заблокував двері у відділення, де перебували 76 пацієнтів, пошкодив майно та розбив вікна. Склом з розбитого вікна він травмував десятьох пацієнтів, троє з яких перебувають у важкому стані. Постраждалі пацієнти - люди віком від 30 до 60 років, у більшості з них діагностовано різані рани в області шиї.