У Тернополі стартує міжнародний музичний фестиваль "Файне Місто"

У Тернополі стартує міжнародний музичний фестиваль "Файне Місто"

Фестиваль "Файне місто" у 2017 році відбуватиметься 20 - 23 липня, повідомляє www.0352ua. Це вже п’ятий, ювілейний фестиваль.

"Файне Місто" - один із небагатьох українських фестивалів, в якому перетинаються практично всі сучасні напрями музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс... Музику на шести сценах фестивалю виконуватимуть найкращі вітчизняні митці і запрошені іноземні артисти.

Захід традиційно відбудеться під гаслом "Файне Місто" - територія вільних людей", адже головна мета організаторів – побудувати місто, в якому кожен із відвідувачів зможе відчути енергію свободи, шалений драйв життя. А, отже,  - зробити свій відпочинок незабутнім, наголошує співорганізатор фестивалю Максим Черкашин.

Цього року фестиваль проведуть на території тернопільського іподрому, що за 7 км від самого Тернополя в напрямку Львова (траса H02), що сприяє зручному та легкому добиранню на територію фестивалю. На "Файне місто" можна буде добратися як громадським транспортом, так і фестивальними автобусами, які відправлятимуться кожних 30 - 40 хв від головного залізничного вокзалу Тернополя.

На "Файному місті-2017" виступить чимало закордонних виконавців, таких як Guano Apes (Німеччина), Poets Of The Fall (Фінляндія), Skindred (Великобританія), BRUTTO (Білорусь). Крім того, публіку запалюватимуть улюблені українські музиканти та гурти: Брати Гадюкіни, Друга Ріка, ТНМК, O.Torvald, Антитіла та багато інших. Також на фесті буде літературна сцена.