У Києві відбудеться пам'ятна хода до роковин загибелі Павла Шеремета

У Києві відбудеться пам'ятна хода до роковин загибелі Павла Шеремета

У Києві в роковини загибелі журналіста Павла Шеремета 20 липня відбудеться пам'ятна хода. Про це повідомляють у "Facebook" організатори акції із вшанування пам'яті журналіста.
    
"Рік тому, 20 липня, загинув журналіст Павло Шеремет. Це стало шоком для всіх, хто його знав або дивився та слухав його ефіри, стежив за статтями. Нам дуже його бракує", - йдеться у повідомленні. Акцію заплановано провести з 8:00 до 10:00. Вона розпочнеться біля місця загибелі Шеремета - на перетині вулиць Івана Франка і Богдана Хмельницького у Києві. Потім хода вирушить до Адміністрації Президента, будівлі Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ, де активісти вимагатимуть розслідувати вбивство Шеремета.

Раніше повідомлялося, що журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у центрі Києва внаслідок підриву автомобіля. Силовики кваліфікують загибель журналіста як умисне вбивство. У поліції повідомляли, що над розслідуванням обставин убивства  працює 50 фахівців, основна версія загибелі Шеремета - його професійна діяльність.  

На початку червня Президент Петра Порошенко закликав правоохоронні органи публічно прозвітувати щодо розслідування вбивства Шеремета.