Пряма трансляція гри "Динамо" - "Шахтар"

Пряма трансляція гри "Динамо" - "Шахтар"

У суботу 15 липня в Одесі на стадіоні Чорноморець відбудеться футбольний матч за Суперкубок України між донецьким «Шахтарем» і київським «Динамо». Майбутня зустріч стане першою офіційною для головного тренера столичного колективу Олександра Хацкевича.

До слова, раніше «Шахтар» і «Динамо» зустрічалися між собою у 78 поєдинках в усіх турнірах. 30 перемог у гірників, 26 у динамівців і 22 матчі переможця не виявляли. Різниця забитих і пропущених м’ячів 104:97 на користь донецького колективу.

У поєдинках за Суперкубок України «Шахтар» і «Динамо» зустрічалися 9 разів. В активі киян 5 перемог, у донеччан 4. Цікаво, що 5 матчів закінчувалися унічию в основний час. Різниця забитих і пропущених м’ячів 12:11 на користь чинного чемпіона України.

Отже, 15 липня в Одесі «Шахтар» і «Динамо» вдесяте зустрінуться у рамках Суперкубка України. Звертаємо вашу увагу на те, що Українське радіо на другому каналі Промінь вестиме пряму трансляцію цієї гри. Початок трансляції о 21-00. Зокрема, у Києві і київській області трансляцію можна слухати на частоті 71,3 мегагерци, або на інтернет сайті Українського радіо та Промінь ФМ.

Коментуватимуть поєдинок Вадим Корженко і Олександр Обремський.