"Українське радіо" презентує спецпроект "Незалежність вустами українських захисників"

"Українське радіо" презентує спецпроект "Незалежність вустами українських захисників"

До Дня незалежності «Українське радіо» презентує спецпроект «Незалежність вустами українських захисників», який вестиме заслужений діяч мистецтв України, автор-виконавець, композитор Анжела Ярмолюк.

У складі фронтової концертної бригади «Українського радіо», яку заснували генпродюсер Дмитро Хоркін  та продюсерка берлінського телебачення Тетяна Литвинова, артистка з концертними програмами об’їхала всю передову. Віч-на-віч записувала розмови воїнів, їхні переживання, роздуми.

Уперше слухачі «Українського радіо» почують розмови з передової звичайних воїнів, захисників Батьківщини. У двадцять шостий День незалежності вони відкриються для вас, по-новому: з роздумами про мистецтво на передовій, закликами до українців і ніжними слова любові до рідних.

«Нашим воїнам дуже важливо відчувати всебічну підтримку: і моральну, і психологічну, й музичну. Ми радіємо, коли бачимо їхні очі, бажання нас почути. Кожен захищає країну по-своєму. Я ж дарую мистецтво», - підкреслила заслужений діяч мистецтв України Анжела Ярмолюк.

І вже з нового медійного сезону Анжела Ярмолюк стане ведучою мультиканальної програми «Культурний фронт», яка розповідатиме про українських артистів, які у вільний від роботи час, їздять передовою з концертними програмами.