Ситуація на Донбасі залишається напруженою

Ситуація на Донбасі залишається напруженою

Учора проросійські бойовики 35 разів застосовували зброю проти наших захисників. Унаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, 9 - поранено і травмовано. Неодноразово противник гатив по наших позиціях із артилерії та іншого забороненого Мінськими угодами озброєння. Крім того, вони знову влучили у житлові квартали одного із прифронтових населених пунктів, повідомив речник штабу АТО Антон Миронович.

Речник штабу АТО також розповів, що бойовики безуспішно намагалися зайняти нові позиції в сірій зоні поблизу Кам'янки, однак, отримали гідну відсіч і відійшли. "Нині сили АТО повністю контролюють ситуацію на цій ділянці  фронту", - запевнив Антон Миронович.

Тим часом ватажки луганських бойовиків погрожували розстріляти міжнародних спостерігачів за привітання жителів села Весела Гора з Днем Конституції України. Про це йдеться у черговому звіті моніторингової місії ОБСЄ. Представники незаконних збройних формувань попередили, що стрілятимуть у працівників місії, якщо таке повториться, зазначається у звіті.