Доба на Донбасі минула без втрат

Доба на Донбасі минула без втрат

Минулої доби на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, однак троє дістали поранення. Як повідомили в Штабі АТО, російські окупанти 55 разів відкривали вогонь по позиціях українських армійців та прифронтових населених пунктах.

Унаслідок одного такого обстрілу з боку кремлівських найманців під окупованою Горлівкою загинув місцевий житель, повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, загалом на Донецькому напрямку найгарячіше було в районі селища Піски, поблизу Авдіївки, а також Горлівки.

А під час нічного обстрілу бойовиками селища Суха Балка на Донеччині дивом врятувалися троє дорослих та дитина, повідомляє прес-центру штабу АТО. Кремлівські найманці випустили по населеному пункту щонайменше 20 снарядів з важких артилерійських систем.

Один цивільний загинув. Зафіксовані численні руйнування інфраструктури, перебито лінію електропередачі, внаслідок чого селище залишилося без світла, також пошкоджено газову трубу й водонапірну вежу.