Проросійські бойовики обстріляли цивільний автобус

Проросійські бойовики обстріляли цивільний автобус

Сьогодні вранці в районі Оленівки, на тимчасово окупованій території Донецької області, російсько-окупаційні війська обстріляли цивільний автобус. Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін. В результаті обстрілу поранено місцеву мешканку.

"Причетність бойовиків до цієї події підтверджується тим, що автобус, який рухався уздовж лінії протистояння в напрямку Оленівка - Донецьк, отримав кульові пошкодження з боку позицій незаконних збройних формувань", - написав Матюхін.

У прес-центрі штабу АТО не відкидають, що "провокація була здійснена з метою дискредитації Збройних сил України в період перебування на Донбасі заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александра Хуга".

Загалом, минулої доби на Донбасі бойовики значно зменшили кількість обстрілів на Луганському напрямку. Як повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, єдиним винятком було Кримське, яке окупанти вдень активно атакували з мінометів та гранатометів.

На Донецькому напрямку ситуація також відносно спокійна. Важке озброєння ворог не застосовував. На Маріупольському напрямку впродовж доби окупанти били по Гнутовому, Водяному та Широкиному. "Жоден із українських військових не загинув і не був поранений", - розповів Олександр Мотузяник.