У 4 регіонах обмежено руху вантажного транспорту через негоду

У 4 регіонах обмежено руху вантажного транспорту через негоду

Заборона діє у Херсонській, Одеській, Миколаївській і Дніпропетровській областях. Причому на Одещині та Миколаївщині обмежено рух усіх видів транспорту на автодорогах загального користування.

Громадян закликають утриматися від поїздок до закінчення негоди, а також для ефективнішої роботи снігоприбиральної техніки. Рух великогабаритного транспорту від завтра обіцяють обмежити й на в'їзд і в столицю.

Через ускладнення погодних умов у всіх регіонах України запрацювали стаціонарні й пересувні пункти обігріву. Їх відкриває Державна служба з надзвичайних ситуацій. Допомагає упорядкувати роботу таких пунктів Товариство Червоного Хреста України. Про це в ефірі Українського радіо повідомив перший заступник Генерального директора Національного комітету цієї організації Владислав Шелоков.

Тим часом, у Львові до великого напливу людей підготували два пункти обігріву, один із яких розташований у центрі міста. Втім, двох стаціонарних пунктів обігріву та ще й при великій кількості туристів, які приїхали на Різдвяні свята, буде замало. Тому на цей період вирішено відкрити перші поверхи деяких шкіл.