Українські воїни захопили ключові позиції

Українські воїни захопили ключові позиції

Сили АТО в районі Старогнатівки Донецької області захопили ключові позиції, які до цього контролювалися бойовиками, повідомляє прес-служба Міноборони. Противник зазнав значних втрат у живій силі та техніці. На жаль, під час бою сімох українських військовослужбовців було поранено.

Водночас російсько-сепаратистські війська на Донбасі щодоби збільшують кількість обстрілів українських позицій з використанням важкої артилерії та систем залпового вогню. Напередодні бандити гатили по наших захисниках із Градів, повідомив речник штабу АТО Анатолій Стельмах.

Тим часом, на окуповану терористами територію Донбасу прибув заступник командувача Сухопутних військ Росії, генерал-полковник Олександр Ленцов, діяльність якого пов'язують із координацією дій бойовиків, повідомив прес-секретар Генштабу Збройних Сил Владислав Селезньов.

Він також зазначив, що Олександр Лєнцов, якого навесні зняли з посади керівника російської групи у Спільному центрі з контролю і координації вогню, знає всі розташування українських сил.

А координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що понад 400 найманців прибули до окупованого Донецька. За його словами, перекидання живої сили йде з південного напрямку, в основному автотранспортом, а також на бронетехніці.

На формі бойовиків немає розпізнавальних знаків, деякі найманці - у польовій формі українського зразка, в контакти з місцевим населенням вони не вступають.