В Україні коментують результати президентських виборів у США

В Україні коментують результати президентських виборів у США

Народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко вважає, що американська система стримування і противаг не дозволить Дональду Трампу одномоментно змінити політику США щодо агресивних дій Росії. Про це нардеп написав на своїй сторінці у "Facebook".

Нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм припустив, що "країна, яка пережила Віктора Януковича, переживе і Дональда Трампа".

Олег Ляшко на своїй сторінці у "Facebook" прогнозує, що Трамп перестане бути настільки лояльним до російського керманича Володимира Путіна.
Лідер Радикальної партії висловив сподівання, що "президент Трамп зобов'язаний буде проводити лише ту політику, яка відповідає національним інтересам США". Одним із таких довгострокових інтересів Сполучених Штатів Ляшко вважає існування сильної і незалежної України. При цьому одразу після отримання результатів депутат у своєму пості назвав перемогу Трампа "катастрофою".

Фігура Трампа суперечлива, але в системі США багато стримувань і противаг, треба чекати на перші кроки нового президента. Такої думки голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар”єв.