У Криму зростає попит на українські товари

У Криму зростає попит на українські товари

У такий спосіб вони намагаються розв’язати проблему дорожнечі та дефіциту м'яса на півострові. Крім того, везуть куряче м'ясо з Київщини, свинину - із Харкова, ковбаси та балики - з Харківської та Рівненської областей, сало - із Чернівців. Щоб доправити товар на півострів, його ховають в одяг, під автомобільні шини, везуть в упаковках від побутової техніки, навіть під купами цегли. Але найбільш поширений спосіб провезення нелегального товару - підробка документів. Щоб зупинити нелегальний потік м'ясопродуктів, "Россільгоспнагляд" розгорнув справжню інформаційну війну проти українського виробника. У хід йдуть байки про ящур, сказ, сибірку. Але чим активніша ця маячня, тим більший попит на українську продукцію в автономії, зазначає "Укрінформ".