У Дніпрі сьогодні - День жалоби

У Дніпрі сьогодні - День жалоби

Там прощаються з загиблими поліцейськими - Артемом Кутушевим і Ольгою Макаренко, застреленими Олександром Пугачовим, який перебував у розшуку за скоєння тяжких злочинів. Кутушев помер на місці, за життя Ольги Макаренко кілька годин боролися лікарі, однак невдовзі вона померла.

Співчуття родинам загиблих висловив Президент Петро Порошенко. Керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе повідомила, що це перша в Україні втрата патрульних поліцейських під час виконання службових обов'язків.

Перший заступник керівника Нацполіції, начальник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив, що підозрюваний не визнає свою провину, а також стверджує, що Пугачов - не його прізвище. За словами представника Нацполіції, у затриманого вилучили підроблені документи, речові докази, перуки та вуса.

Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна особа, ім’я якої поліція не називає. Відкрито провадження за трьома статтями за фактом убивства патрульних.

Вже з'ясувалося, що злочинця поранив у живіт загиблий Артем Кутушев. Про це написав речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко у своєму Facebook і опублікував фото з камери патрульного.