Порошенко: "Україна своїх у біді не залишає"

Порошенко: "Україна своїх у біді не залишає"

На цьому Глава держави наголосив напередодні  увечері, коли зустрівся з нашими звільненими з полону у проросійських бойовиків співвітчизниками - Володимиром Жемчуговим та Юрієм Супруном.

Колишніх бранців привезли для обстеження і надання необхідної медичної допомоги до  Науково-практичного центру профілактичної та клінічної медицини Державного управління справами.

Президент запевнив співрозмовників, що зробить усе можливе для якнайшвидшого звільнення усіх  українців, які стали заручниками кремлівського режиму та його найманців.

Один зі звільнених із рук бандитів українців - співробітник ООН Юрій Супрун - наголосив, що ні хвилини не сумнівався: Україна зробить усе можливе, аби він повернувся додому. І це додавало чоловікові сил під час фізичних тортур і у психологічному протистоянні з ворогом.

А тяжкопораненого Володимира Жемчугова, в якого ампутовані кінцівки та вибиті очі, проросійські найманці утримували у полоні близько року. Утім, він не зламався і не зневірився у тому, що перемога буде за Україною.