Починається новий проект "Поетичні акварелі голосами Українського радіо"

Починається новий проект "Поетичні акварелі голосами Українського радіо"

В ефірі Національної Радіокомпанії України стартує проект "Поетичні акварелі" голосами Українського Радіо". Топ-менеджери мовника, ведучі інформаційних, громадсько-політичних, спортивних, культурологічних програм, журналісти читатимуть поезію українських класиків та сучасних майстрів слова. І тим самим поділяться зі слухачами своїми найулюбленішими віршами та представлять оригінальне авторське сучасне прочитання улюблених рядків.

"Кожен із нас – фахівець у своїй справі, - говорить головний редактор Головної редакції культурологічних програм, музикознавець і журналіст Галина Бабій, - наших радійних кореспондентів і ведучих знають, передусім, за їхніми програмами і репортажами. Ну, і звичайно ж, за голосами. А цей проект розкриє наших працівників у несподіваному образі - як знавців поезії й витонченої лірики".

У перших випусках участь візьмуть А.Табаченко, І. Діденко, Г.Бабій, Р.Чайковський, О. Денисенко, Р. Коляда, О.Маловічко, С.Мялик, Я.Скуратівська, Н.Герасименко, П.Вольвач, О.Лігус, М.Муляр, В.Наумчук. Поступово до проекту долучатимуться колеги з різних редакцій та каналів НРКУ.