Літак російського президента з ГРУшниками на борту вилетів із Києва до Москви

Літак російського президента з ГРУшниками на борту вилетів із Києва до Москви

Літак президента Росії Владіміра Путіна з двома раніше засудженими в Україні російськими військовими  на борту - Алєксандровим та Єрофєєвим - вилетів із Києва до Москви. Про це інформує агентство УНІАН.

Раніше інформаційні агентства з посиланням на власні джерела повідомляли, що українська льотчиця Надія Савченко вилетіла на лайнері президента Петра Порошенка з Ростова-на-Дону до Києва.

Літак має приземлитися в "Борисполі". Водночас, за даними народного депутата Ігоря Луценка, розглядається й інші варіанти - "Жуляни" та один із аеродромів біля Києва.

О 15.15 очікується термінова заява Глави держави для ЗМІ. Раніше з'явилась інформація про те, що  Президент України помилував Алєксандрова та Єрофєєва, засуджених українським судом до 14 років позбавлення волі за ведення агресивної війни проти нашої держави.

Як очікується, впродовж цих годин їх обміняють на Надію Савченко. Тим часом, адвокат Ілля Новіков натякнув на успішний її обмін. На своїй сторінці в соцмережі він поставив знак "+", не додавши при цьому більше жодної інформації.

Вітчизняне МЗС підтвердило: процес повернення української льотчиці на Батьківщину триває. Проте, від подальших коментарів в міністерстві утримались, лише додали: відомство залучене до повернення Савченко в Україну.