Президентський лайнер з Надією Савченко вилетів в Україну

Президентський лайнер з Надією Савченко вилетів в Україну

За його даними, в аеропорту Ростова-на-Дону Надію зустріли прес-секретар президента Владислав Цеголко та перший заступник спікера Верховної Ради Ірина Геращенко. Очікується, що Петро Порошенко зустріне Надію Савченко вже після прибуття в Україну, ймовірно, в аеропорту.

Лайнер із Савченко летітиме з Росії одночасно з іншим бортом, яким із України доправлять двох російських військових Алєксандрова та Єрофєєва, тобто вони  вилітатимуть одночасно. Українська льотчиця може бути в Україні за кілька годин.

Інформацію про те, що Савченко має повернутися на батьківщину в другій половині дня підтверджує і агентство "Інтерфакс". Тим часом, будь-яких коментарів в Адміністрації Президента Петра  Порошенка отримати поки неможна, на телефонні дзвінки там не відповідають.

Адвокат української льотчиці та народного депутата Надії Савченко Ілля Новіков прибув до Ростова-на-Дону. Про це він розповів особисто в інтерв'ю агентству "Інтерфакс". Захисник пообіцяв упродовж кількох годин оприлюднити важливі новини про Савченко.  

Сестра української льотчиці Надії Савченко Віра вважає, що інформацію про обмін в Ростові-на-Дону офіційно підтвердять уже після того, як він відбудеться. Про це вона заявила в ефірі одного з українських телеканалів. Такі процеси як обмін проводять тихо і без зайвого галасу, якщо хочуть, щоб вони відбулися, зазначила Віра Савченко.

О 15. 15 Президент України Петро Порошенко зробить термінову заяву для засобів масової інформації, повідомило агенство УНІАН.