Бої на Донбасі не припиняються

Бої на Донбасі не припиняються

Проросійські бойовики за минулу добу 53 рази обстріляли позиції українських військових, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook.

Мінометних обстрілів зазнали позиції наших військ в населених пунктах Яковлівка, Старомихайлівка, Лозове, а також в районі Донецького аеропорту. При чому вогонь вівся, як із мінометів 82, так і 120 калібру. Загалом ворог випустив більше 100 мін. Позиції поблизу Лозового були обстріляні російськими найманцями ще й з озброєння БМП-1.

За даними штабу українських військових, найбільше обстрілів було на донецькому напрямку - 48. Інформації про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців немає.

Крім того, російські окупанти спробували штурмувати опорний пункт Збройних сил. На сторінці 72 окремої гвардійської механізованої бригади у Facebook з’явилось повідомлення про спробу ворожого наступу.

За словами воїнів, близько 18 години біля населеного пункту Новотроїцьке бойовики російсько-терористичних формувань під’їхали на військовій вантажівці КамАЗ до позицій 72 бригади на відстань до кілометра.

Найманці у складі 30 чоловік піхоти намагались взяти штурмом опорний пункт. Наші бійці відкрили вогонь на знищення. Результат - підбитий КамАЗ та кілька поранених бойовиків.